Stiri si politica Cover Image
Stiri si politica Profile Picture
Stiri si politica
110 persoane apreciază asta

Simona Halep, care va juca sâmbătă în finală la Australian Open purtând o ţinută comandată pe internet, are acum o ofertă de la Nike de 1,3 milioane de euro pe an, informează El Pais.

"Nike îi oferă 1,3 milioane de euro pe an, dar Halep continuă deocamdată în faimoasa sa rochie roşie. Este numărul unu pe teren, dar din punct de vedere financiar este în urma mai multor jucătoare”, scrie jurnalul spaniol.

Citește și: Situație revoltătoare într-un spital din România: Pacienții plătesc taxă pentru a se uita la TV

Simona Halep s-a despărţit la sfârşitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat, scrie news.ro.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiţii o rochie roşie comandată de pe un site din China. Înaintea Australian Open, sportiva a anunţat că nu se grăbeşte în privinţa partenerului tehnic. “Nu am contract acum. Încă nu sunt cu brand pe ţinută. Vreau să mă asigur că voi alege ce îmi place şi că brandul mă place pe mine. Este foarte important să am o ţinută frumoasă şi să mă simt bine în ea. Astfel că nu mă grăbesc. Voi aştepta”, a precizat ea atunci.

Citește și: Încă o lovitură grea de la Comisia Europeană: Pentru ce ar putea să sancționeze în instanță țara noastră

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10.30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Lia Olguţa Vasilescu face anunțurile cruciale despre pensii: Ce-i așteaptă pe cei peste 5 milioane de pensionari
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a făcut anunţul. Este oficial. Legea pensiilor a fost amânată pentru doi ani de zile. În direct la România TV, Vasilescu a dezvăluit motivele acestei amânări, dar a anunţat că pensiilor vor creşte în 2018 aşa cum s-a anunţat în programul de guvernare al celor de la PSD. Totul se va întâmpla prin Ordonanţă de Urgenţă.
"Se majorează punctul de pensie şi pensia minimă aşa cum e în programul de guvernare. La anul cresc pensiile aşa cum a fost şi anul acesta, pe legislaţia în vigoare. Pensia minimă creşte la 640 din ianuarie. Anul viitor punctul de pensie va creşte la 1100 de lei din iulie 2018. Legea pensiilor nu este în programul de guvernare. Vrem să o dezbatem în Parlament o perioadă îndelungată. Va fi aplicată din 2019, dar asta nu înseamnă că vom mări pensiile până atunci, le mărim prin OUG. În şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare adoptăm această Ordonanţă de mărire a pensiilor din 2018. Avem bani pentru aceste măriri.
Prin noua lege a pensiilor aceste lucruri nu vor mai fi posibile ca aceea cu tăierea pensiilor de handicap pentru o lună pentru că a încasat venituri din vânzarea unei cărţi. Nu pot să dau un termen când va fi gata legea pensiilor. Nu depinde numai de Ministerul Muncii", a spus Olguţa.
Ministrul Muncii explică de ce a fost amânată legea pensiilor. "Legea pensiilor o mai ţinem în analiză, dar asta nu înseamnă că nu vor fi măriri de pensii. Avem o ordonanţă de urgenţă în lucru acum pentru măriri de pensii. Oamenii să stea liniştiţi anul viitor li se vor mări pensiile exact cum scrie în programul de guvernare.

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Mutu si-a BUSIT masina in ziua nuntii! Micutul Tiago a fost botezat, urmeaza cununia religioasa. FOTO
Potrivit news.ro, masina in care se aflau Mutu si sotia lui a acrosat autoturismul unei televiziuni la plecarea de la biserica in care a avut loc botezul lui Tiago.

Urmeaza cununia religioasa pentru Mutu si petrecerea din aceasta seara.

Adrian Mutu a ajuns la a treia casnicie, dupa cele cu Alexandra Dinu si Consuelo. Mutu si Sandra s-au casatorit legal de ziua indragostitilor, iar acum vor merge la Biserica si vor organiza petrecerea. Ei il vor boteza si pe micutul Tiago cu aceasta ocazie.

Nasii vor fi selectionerul Cosmin Contra si sotia sa, Adriana, dar si Eduard Stancioiu si sotia sa, Beatrice.

Pentru nunta lui Mutu a venit in Romania fostul star de la Inter sau Fiorentina, Sebastian Frey

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Dacă stăm să analizăm ultimele legi emise de parlamentarii noștri, ajungem la concluzia că cea mai bună iarbă crește în ograda Casei Poporului!

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Mai mulţi locuitori ai oraşului New Orleans au fost evacuaţi din zona digului, înainte de sosirea uraganului Nate pe Coasta Golfului SUA, ce a ucis cel puţin 25 de persoane în America Centrală, informează Reuters.
Nate este prevăzut a deveni un uragan de categoria 1 până în momentul în care atinge coasta americană, sâmbătă seara sau noaptea.

Vânturile acestuia ar putea cauza întreruperea ale alimentării cu energie electrică în anumite zone.

Vineri seara, Nate avea o viteză de 113 kilometri pe oră şi se afla la aproximativ 805 km de sud-sud-estul râului Mississippi.

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!
  • Despre
  • Cuvantul care va defini aceasta sursa de stiri este "obiectivitate" . Fara perdea, fara preferati politici , si fara promovarea vreunui partid ca fiind mai bun. Totul ramane la preferintele cititorului.