Bun venit în rândul celor ce sunt ROMÂNI, la bine și la greu. Împreună suntem o forță, nimeni și nimic nu ne poate dezbina. Grupul NU cenzurează postările dumneavostră. Cei ce NU au capacitatea de a scrie corect ortografic, rog a NU fi deranjați și condamnați! Au tot dreptul să exprime opinii, și ei sunt parte din comunitatea românească. Prin intermediul acestui mijloc de socializare ne dorim următoarele: A - Să scoatem în evidență trăsăturile pozitive specifice neamului românesc. B - Să îmbunătățim percepția publică asupra poporului român, percepție deteriorată de către unii dintre conaționalii noștri care dovedesc un comportament nedemn și lipsit de civism. C - Să criticăm clasa politică românească, statul român ( nu ROMÂNIA - patria mamă ), stat în interiorul căruia nu se poate trăi decent, atâta timp cât ești o persoană decentă. Din cauza acestui lucru suntem nevoiți să ne căutăm o viață mai bună pe meleaguri străine, departe de locurile natale. D - Să aducem la cunoștință publică știri importante privind piața muncii, legislație, societate, etc. E - Să facem o rețea de socializare definită prin respect și bun-simț, lipsită de jigniri sau ofense publice. F - Lista rămâne deschisă oricărui subiect ce merită supus atenției publice.

Reguli legate de postări și/sau comentarii :
- nu se acceptă postări /comentarii cu tentă pornografice ( poze, clipuri ), imagini/clipuri de violență extremă ce pot afecta emoțional.
- nu se acceptă reclame pentru firme care au distribuție și servicii.
- nu se acceptă spam-uri, reclame la afaceri piramidale sau prin sms-uri.
- nu se acceptă propagandă politică, propagandă la partide politice, propagandă religioasă.
- Dacă un administrator decide să pună capat unor discuții din cauza lipsei de bun simț sau din cauza comentariilor repetitive și fără argument, decizia trebuie respectată.
- Nu se acceptă sub nici o formă ridiculizarea, amenințarea sau jignirea
oricărui membru al grupului, acest comportament soldându-se cu ștergere în prima fază a comentariului, iar a două oară cu BAN .
Vă mulțumim pentru înțelegere!

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!
  • Despre
  • Bun venit în rândul celor ce sunt ROMÂNI, la bine și la greu. Împreună suntem o forță , nimeni și nimic nu ne poate dezbina. Grupul NU cenzurează postările dumneavostră. Cei ce NU au capacitatea de a scrie corect ortografic, rog a NU fi deranjați și condamnați! Au tot dreptul să exprime opinii, și ei sunt parte din comunitatea românească. Prin intermediul acestui mijloc de socializare ne dorim să scoatem în evidență trăsăturile pozitive specifice neamului românesc.