markos markos Cover Image
User Image
Drag to reposition cover

PSIHIATRIA - O industrie a morții


Psychiatry: An Industry of Death (2006)

"Psihiatria - O industrie a mortii" este un documentar realizat in 2006 de Comisia pentru Drepturile Omului (CCHR), ce dezvaluie realitatea ascunsa a crearii si dezvoltarii a acestei ramuri a medicinei. Documentarul dezvaluie adevarul despre "pseudoștiinta" numita psihiatrie (cel puțin așa cum este practicată astăzi n.n.).

Mai mult, contine interviuri rare cu peste 160 doctori, avocaţi, educatori, experţi în industria sănătății mintale şi supraviețuitori ai abuzurilor acestei industrii. Acest documentar pune lumina adevărului pe această industrie brutală şi frauduloasă ce face sume de miliarde de dolari, care este psihiatria."

Se descrie psihiatria încă de la începuturile ei și actualmente se dezvălui alianța nefastă între Industria Farmaceutică, Psihiatrie (sau atot-cuprinzătoarea și așa-denumita industrie a sănătății mentale) și organizațiile care sunt responsabile de aprobarea de noi medicamente pe piața publică, fie că este vorba de FDA în Statele Unite sau alte organizații din diverse alte țări."

În primul rând, o afacere tot mai profitabilă cu antidepresive, benzodiazepine anxiolitice etc. etc. etc.
În al doilea rând, o armă tot mai puternică pentru a pune diagnostice fictive de "boli mintale" şi a îndepărta oamenii incomozi pentru sistem.

Notă: Noi mai avem pe blog un documentar tradus, în două părți, pe marginea acestui subiect, intitulat MARKETING OF MADNESS - ce conține și un articol extrem de bine informat.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

link 1


link 2
You might also like:
NAȚIUNEA STATINELOR - Partea a II-a - Marea Mușamalizare ...
Pericolele Mamografiei și afacerea diagnosticării ...
NAȚIUNEA STATINELOR - Partea I - Marea Mușamalizare a ...
CE SĂNĂTATEA MEA?
NOI NU VACCINĂM - un documentar despre mitul și ...

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!
11 luni in urma Translate - Youtube

Primul pas spre eliberarea umanității

EXPERIMENTE IMPOSIBILE !?Regresie hipnotică de Dragoș Coroșeț, prin intermediul mediumului Maria, realizată pe 10 april. 2017.

După intrarea în transă hipnotică, la cererea lu Dragoș, Maria o cheamă pe Gaia, spiritul Pământului. Apare în chip de femeie deloc veselă. Declară că nu se simte prea bine pentru că este exploatată de pământeni și de alte entități. Spune că iubește prea mult umanii și nu dorește să le facă rău.

Dragoș: Gaia, știu că ai participat de curând la un Consiliu la care ai fost invitată și tu. E adevărat? Ce scop a avut acea întâlnire de consiliu?
Gaia: Da am fost la acel Consiliu care s-a întrunit ca urmare a strigătului meu de disperare pe care l-am lansat în univers.
Dragoș: Ce le-ai cerut membrilor consiliului?
Gaia: Am cerut ca umanii să fie lăsați în pace, să-și ducă existența așa cum doresc, fără imixtiuni străine.
Dragoș: S-a obținut ulterior vreo îmbunătățire a situației?
Gaia: În mică măsură.
Dragoș: Care este nivelul actual al vibrațiilor tale, Gaia?
Gaia: 8 mii de mliliarde. La început era mai mare.
Dragoș: Comparativ cu vibrația din Pleidelor, de exemplu, cum este vibrația ta?
Gaia: Mult mai mică. Pleiadele au vibrația de 220 de mii de miliarde.
Dragoș: Ți-ai dori acel nivel de vibrație?
Gaia: Umanii n-ar putea suporta o asemenea vibrație. Pentru ca eu să-mi pot ridica nivelul vibrațiilor, mai întâi umanii ar trebui să și-și ridice propriile vibrații. Și asta n-o vor putea face decât prin IUBIRE.
În acest timp, Maria a văzut cum în subteranul planetei se desfășoară diverse și ample activități, umane și ale altor entități întunecate (nota C.M.: se înființează sau se lărgesc spații interioare unde apoi se lucrează în domeniul militar, pentru descoperirea, perfecționarea și producerea unor arme de înaltă tehnologie). Toate acestea fac mult rău Gaiei, care se simte agresată și exploatată.
Dragoș o roagă pe Mama Maria să se prezinte și o întreabă dacă Iisus și arhanghelii ar fi de accord să participe la efectuarea unei experiențe.
Mama Maria: Da, dacă nu încalcă legile Creatorului.

Acum, Dragoș îi cere Mariei (mediumul) să-i convoace pe: Iisus, arhan. Mihail, Mama Maria, arhan. Rafael, arhan.Uriel, arhan. Gabriel și pe Zamolxe, împreună cu Gaia, care era deja acolo.
După părerea lui Dragoș, experiența aceasta ar fi foarte utilă planetei și sistemului nostru planetar.
Dragoș cere mediumului Maria să-și ridice nivelul vibrațiilor la 2 mld. iar pe al lui, la 1000 de infinități.
Roagă pe cei prezenți să creeze între ei o puternică legătură energetică, legătură la care apoi să se conecteze și Maria (mediumul) precum și Dragoș, formând un cerc închis (ca o horă).
Prin conexiunea pe care au creat-o, Dragoș va alimenta cu energie componenții celor prinși în acest cerc (ca urmare a faptului că, pentru această experiență, el și-a ridicat vibrația la un nivel extrem de înalt: 1000 de infinități), creând astfel un câmp energetic foarte puternic.Din acest câmp energetic creat, i se cere mediumului să formeze o sferă extrem de puternică și să o arunce spre Pământ, scopul fiind de a distruge toate implanturile din ființele umane, fără a afecta în niciun fel viața ori mediul de pe planetă.
Maria aruncă acea sferă și vede cum particulele ei pătrund în toate ființele umane topind orice fel de implant. Observă că într-adevăr acesta este efectul pe care-l produce acea energie.
După aceasta, Mariei i se cere să mai creeze și niște fulgere puternice pe care să le îndrepte spre Pământ, în același scop.
(Mediumul a observat cum, în timpul experienței, arhanghelii se mai alimentau cu energie și din cosmos.)
Constată că toate acele implanturi au dispărut. Pentru afla clar rezultatul, mediumul caută un uman de pe Pământ care, înainte de experiență avea implanturi, și îl cercetează. Nu mai are niciun implant, au rămas numai niște fire topite.
Vede, acum aura Pământului: e de un albastru auriu, și Maria menționează că anterior nu văzuse că planeta ar fi avut aură.


Dragoș
Acum, Dragoș cere Mariei să mai creeze o sferă energetică pe care s-o arunce în mijlocul tuturor consiliilor de reîncarnare pentru Terra (adunate una lângă alta pe un vast teren, cât un stadion de mare). Vibrația acestei sfere să fie de 2 infinități.
După ce aruncă acea sferă, Maria face mențiunea că nu a observat implanturi în membrii consiliilor și că toată influența negativă asupra lor și a deciziilor lor, în activitatea de încarnare a sufletelor pe Pământ, se efectua cu ajutorul unor aparate (pe care Maria le vede ca pe niște lămpi de neon) cu care era dotat fiecare consiliu, aparate care emiteau pe anumite frecvențe și influențau (la nivel mental) membrii consiliului, în luarea deciziilor.
Creează o nouă sferă energetică cu care distruge toate acele aparate.
Sunt chemate toate entitățile care au creat și distribuit acele aparate. Se prezintă mai multe specii: reptilieni, insectoizi, roboți. Sunt foarte afectați și se plâng că li s-a distrus toată munca depusă pentru realizarea acestor aparate.
Li se impune să distrugă tot ceea ce a mai rămas din acele aparate și să plece.
Se desființează acum legătura dintre toți participanții la experiment.
Toți consideră că a fost un experiment foarte reușit și cât se poate de original.
Atitudinea lui Zamolxe este de ființă fericită.
Gaia este veselă și are o aură mare și luminoasă, formată din multe culori minunate. Inainte nu se vedea. Se simte fericită dar se întreabă cât va dura acestă stare de purificare și fără implanturi.
Dragoș și Maria îi cer Gaei să-i anunțe dacă constată că se schimbă ceva.


https://www.youtube.com/watch?v=4g5jOar2nacGabriel

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

„Dumnezeu îţi arată locul comorii, dar tu trebuie să sapi!”


Nu am venit în viaţa asta să plătim facturi, să muncim ca nebunii, să ne certăm din orice prostioară, să colecţionăm cartoane cu multe ştampile, ci să învăţăm să iubim. Nu luăm cu noi decât iubirea dincolo. Nu luăm nici mobila, nici maşina, nici casa, nici… nimic. Sădeşte în suflet multă bucurie ca să ai ce flori să culegi mai târziu. Bucuria nu e ca valurile mării ce trec repede, nici ca floarea ce se ofileşte. Intâlneşte-te cu tine, descoperă-te, acordă-ţi timp conştient şi nu mecanic!

Copiii au deficit de ataşament parental care nu le validează identitatea. Copilul când vrea atenţie sau timp de calitate, ori se îmbolnăveşte ori face o prostie. Ceva face ca să-ţi atragă atenţie. Şi e nevoie de atenţie pozitivă, nu de atenţie negativă. Încredere şi încurajare, şi nu ceartă. Nu suntem maturi emoţional şi adeseori ne comportăm ca nişte copii. Indiferent ce s-a întâmplat există un rost. Fugim de responsabilităţi pentru că nu suntem liberi. Nevoie de libertate versus nevoie de control. Suflete, te iubeşti pe tine? Te-ai acceptat, te-ai iertat? Înţelegi ce se întâmplă în viaţa ta?

Viaţa te izbeşte de toţi pereţii, cu sau fără voia ta. Tu duci valul unde vrei şi poţi fi fericit. Omul e un mecanism care acţionează la diferiţi stimuli. Putem ieşi din orice angrenaj creat de noi sau de cei din jur. Avem nevoie de iubire necondiţionată şi pură. Nu te mai lovi cu acceleratul din tine. Ieşim din programul „maşina de cusut” şi schimbăm vibraţia, energia. Nu ne mai „lovim” unul altuia piticii de pe creier. Inteligenţă raţională, maturitate emoţională.

Blocajul energetic al corpului naşte emoţii negative. Avem nevoie de depolarizare în mişcarea interioară, de sincronizare prin procesul iertării. Un conflict biologic există în fiecare din noi. Inversii psihologice, câştiguri pe care le avem din comportament, autosabotare, sunt schemele în care ne învârtim zilnic, activând sau dezactivând diferite emisfere ale creierului. Ne arătăm că suntem tari pentru a ascunde durerea pe care o avem înăuntru. Nu avem nevoie de cârje sau bastoane exterioare pentru a ne sprijini sufletul şchiop.

Ura intră în noi ca şi iubirea. In fiecare zi te descoperi, în fiecare zi te creezi. Ce descopăr eu îţi împărtăşesc şi ţie. Vocea critică moare şi ne suntem propriul duşman. Ne luptăm cu convenţiile, cu normele, cu regulile, cu standardele, cu canoanele care ne îngrădesc libertatea interioară. Sentiment de neputinţă în fata vieţii. Frica de Dumnezeu ucide si nu iubirea de Dumnezeu. Ne sufocăm fiinţa pentru că nu vrem să fim spontani, veseli şi buni. Orice problemă ai avea, dacă sapi în spatele problemei ajungi la frica de moarte. Criticul intern moare la canalele de iubire interne sau externe. Moartea nu e moarte, ci e naştere, viaţă.

Lacrima este durerea care iese din tine şi de care sufletul vrea să se elibereze. Nimeni nu ne face atâta rău aşa cum ne facem noi. Inţeleg şi empatizez cu fiecare. Excesul de limită generează revoltă pentru că înăbuşă creativitatea, vitalitatea, spontaneitatea, naturaleţea, înţelepciunea. Ni se revelează orice nevoie. Cel mai bun profesor este ultima ta greşeală. Dumnezeu îţi arată locul comorii, dar tu trebuie să sapi!

Am învăţat să ofer, nu fiindcă am prea mult, ci pentru că ştiu cum este să nu ai! Am obosit să caut. M-am oprit şi cred. Mă conduce emoţia şi nu raţiunea. Nu poţi dărui iubire, dacă nu eşti iubire. Lasă-te să curgi, iubirea vine de la sine! Respiri iubire şi eşti fericit!

de Ieromonah Hrisostom Filipescu

Extras din „Puține lacrimi, multă bucurie!”, Ed. PIM, Iași, 2014

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Exprimarea Adevărului Vostru
Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

În această capsulă a înțelepciunii Arhanghelul Metatron se focalizează asupra îmbunătățirii abilității voastre de a vă spune adevărul. El descrie care este scopul chakrei gâtului și ce înseamnă de fapt să vă spuneți adevărul. Arhanghelul vă încurajează să eliberați energiile care nu sunt necesare legate de exprimarea adevărului vostru în timp ce vă ajută în vindecarea și reformarea chakrei gâtului vostru susținută de către Creator.

”Așa că, în această capsulă doresc să mă focalizez asupra exprimării adevărului vostru. Acum, când vă gândiți la exprimarea adevărului vostru, conștientizați mai întâi că chakra gâtului vă ajută în exprimarea adevărului vostru. Prin urmare, chakra gâtului vostru trebuie să fie curată, vindecată și puternică în capacitatea ei de a exprima atât verbal, cât și doar prin sunetul vocii voastre adevărul vostru cel mai profund, adevărul sufletului vostru. Prin urmare, ne putem imagina chakra gâtului aproape ca pe un mușchi care trebuie antrenat astfel încât să poată exprima cu adevărat vibrația sufletului vostru și a Creatorului cu acuratețe și într-un mod adecvat, astfel încât voi să puteți exprima, să puteți auzi și alții să poată auzi și să identifice vibrațiile adevărului în sunetul vocii voastre.

Este potrivit, de asemenea, să înțelegeți că intenția voastră este extrem de importantă; așa că intenția chakrei gâtului vostru, intenția voastră pentru chakra gâtului ar putea fi că aceasta reprezintă o exprimare a adevărului divin în fiecare moment al realității voastre. Deci, chiar și atunci când sunteți liniștiți, chiar și atunci când sunteți într-o stare meditativă, chakra gâtului vostru poate pulsa vibrațiile adevărului, vibrațiile sufletului vostru și ale Creatorului din sursa sa, din centrul chakrei gâtului vostru în câmpul vostru auric și în jurul vostru. Amintiți-vă, ca ființe fizice, auzul vostru este limitat deoarece voi puteți auzi numai o anumită gamă de sunete. Chakra gâtului vostru poate crea sunete și vibrații care sunt în prezent dincolo de auzul vostru. Par ca și cum ar fi lipsite de sunet, dar în alte dimensiuni ale Universului Creatorului, aceste sunete silențioase ar fi extrem de puternice, de intense și ar avea exprimări profunde ale adevărului din ființa voastră. Amintiți-vă că sunetul, împărtășește o mie de cuvinte, împărtășește atât de multă înțelegere încât cuvintele nici măcar n-ar putea-o explica. Așa că este important să înțelegeți intenția chakrei gâtului vostru.”

Această Capsulă a înțelepciunii este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 min și 36 sec, care conține informații importante legate de chakra gâtului, și meditația propriu-zisă de 24 min și 15 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este

https://www.omna.org/și https://www.omna.org/capsules-wisdom-full-list/

Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 26. Veți fi apoi ghidați pe platforma

https://dincolodeminesunteu.onfastspring.com

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea și prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!
Publicat de Monica Poka la 071
Trimiteți prin e-mail
Postați pe blog!
Distribuiți pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Trimiteți către Pinterest

Etichete: Capsule ale înțelepciunii

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

CALEA AURIE
"A fi sau a nu fi?" Aceasta este intrebarea.

POSTARI CURS DESPRE INGERI GRATUIT CATEVA VIDEOCLIPURI ALE ACESTUI BLOG CONTACT
luni, 12 februarie 2018
AM CRAVATA MEA, SUNT PIONIERAM CRAVATA MEA, SUNT PIONIER


“Am cravata mea, sunt pionier
Şi mă mândresc cu ea, sunt pionier,
Flutură în vânt, zălog de legământ,
Întâiul meu cuvânt de pionier,
Flutură în vânt, zălog de legământ,
Întâiul meu cuvânt de pionier.

Şcoala o iubesc, sunt pionier,
De dragul ei muncesc, sunt pionier,
Vreau să pot şi eu s-ajut unde e greu,
Cu tot avântul meu de pionier,
Vreau să pot şi eu s-ajut unde e greu,
Cu tot avântul meu de pionier.

Pentru Ţara mea, sunt pionier,
Ca să rodeasca ea, sunt pionier,
Ca s-o înfloresc, podoabe noi să-i cresc,
Şi pacea să-i păzesc, sunt pionier,
Ca s-o înfloresc, podoabe noi să-i cresc,
Şi pacea să-i păzesc, sunt pionier”


Dragii mei,


M-am trezit sambata dimineata intonand prima strofa a acestui cantec si mi-a rulat in cap toata ziua. Cantam si plangeam. Era ceva ce nu puteam controla. Era din alte sfere. Catre seara a aparut si vechiul imn al Romaniei, “Trei culori cunosc pe lume”, cu primele lui trei strofe, pe care le intonam de obicei mai la toate festivitatile.

Trei culori cunosc pe lume,
Amintind de-un brav popor,
Ce-i viteaz, cu vechi renume,
În luptă triumfător.

Multe secole luptară
Străbunii noștri eroi,
Să trăim stăpîni în țară,
Ziditori ai lumii noi.

Roșu, galben și albastru
Este-al nostru tricolor.
Se înalță ca un astru
Gloriosul meu popor.”


Acestea sunt simboluri ale trecutului romanesc, chiar daca intr-o era comunista, care aproape tuturor celor ce le-am cunoscut, ne trezesc o profunda emotie.
Pionier. Ce este un pionier? Zicem noi ca un deschizator de drumuri. Erau pionieri cei din clasele I-VIII, iar cei de la gradinita erau soimi ai patriei. Personal, nu pot uita niciodata bucuria ce am avut-o atunci cand am primit de la parintii mei primul meu costum de soim al patriei.
Puteti vedea mai jos un costum de soim al patriei si unul de pionier.Aceste doua uniforme erau doar pentru sarbatoare. Ele nu erau purtate in mod curent. Pentru asta aveam alte uniforme:
Ieri dragi prieteni a fost o zi importanta pentru Romania.
S-a derulat o lucrare a Divinitatii prin care s-au recuperat si scos din taramul lui BA toate hologramele - simbol ale Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului si ale Portii lui Hristos. Acestea sunt doua puternice simboluri de protectie, iar aceste holograme au ajuns acolo din cauza tuturor ritualurilor de magie neagra ce au fost facute de cineva vreodata, avand ca tinta spargerea unor astfel de scuturi de protectie.Lucrarea a fost insa mult mai ampla de atat, dar vestindu-se ca ea va mai avea cateva etape, nu voi vorbi despre lucrul acesta acum. Important este de stiut ca ne asteapta vremuri foooarte interesante!
Cert este ceva. Am vazut la finalul acestei actiuni cum Maica Domnului a venit si a asezat la gaturile multor romani, un soi de snur pe care ieri il vedeam auriu, dar azi il vad tricolor, avand agatat un pandantiv de culoare alb stralucitor, cu harta Romaniei, exact asa cum arata ea acum. Nu sunt teritorii lipsa dar nici in plus. S-a transmis ca acela este simbolul Romaniei primordiale. Este ca si cum unii romani au fost facuti pionieri, cu o noua cravata. Fiind la baza gatului, pandantivul pica exact peste chakra gatului. Date fiind acestea, va invit sa citim inca o data versurile cantecului “Am cravata mea, sunt pionier”, sa intelegem treaba cu legamantul, cu cuvantul si cu misiunea si destinul pionierilor.
Mai mult decat atat, va rog sa priviti Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului si conturul Romaniei pornind de la Timisoara, mergand catre Satu Mare, ajungand la Botosani si coborand catre Galati si Tulcea. Puteti vedea marea asemanare si puteti intelege de ce teritoriul acestei tari, pana la eliberarea ei de sub papuc controlor, trebuie sa arate asa si nu in alt fel. Ni s-ar strica protectia care ne vine numai prin geometria conturului, daca ar aparea vreo modificare prin ciuntire sau adaugare. Daca pana in prezent s-au tot cautat carari pe ici pe colo, ca sa se mai ciunteasca de prin teritoriu cate ceva, fara reusita insa, acum, pentru ca s-a facut reintregirea Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului, acest lucru devine practic imposibil. De asemeni, orice ritual de magie neagra s-ar mai face de acum inainte impotriva acestor protectii, impotriva simbolului Sfintei Cruci despre care am scris in toamna trecuta sau folosind simbolurile runelor pe negru, nu numai ca vor ramane fara succes, dar vor aduce replici de nedorit impotriva faptuitorilor.


Toate cele bune!

VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!