Asociatia Sf Hristofor Bucuresti Cover Image

Dragi prieteni,

Vacanța se apropie cu paşi repezi, dar ASCOR Bucureşti împreună cu APCSB Sf. Hristofor nu îşi iau rămas-bun de la şcoală până nu strâng 55 pachețele cu rechizite pentru copiii cu vârste între 5 şi 18 ani instituționalizați de DGASPC Sector 4, care merg în tabără în luna iulie!

Aşadar, până pe 10 iulie cutiile de la pangarul Paraclisului Universitar Sf.Nicolae Ghica aşteaptă să fie umplute cu stilouri, creioane, culori, acuarele şi câte şi mai câte!

P.S. Dacă nu puteți ajunge şi doriți să contribuiți, aveți la dispoziție contul BCR în RON al Asociației Sf. Hristofor :
RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001

P.S.S. - vă rugăm tare ca rechizitele să fie noi, pentru ca bucuria copiilor să fie şi mai mare

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Hristos cel înviat a treia zi după Scripturi, să vă umple sufletele de Lumina Învierii Sale. Vă dorim, sărbători pascale luminoase și cu multe bucurii duhovnicești, alături de familie și cei dragi.

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Actiunea social-filantropica "Sarbatorile pascale, lumini ale bucuriei noastre". Vrei sa contribui, vezi detalii în afis!

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!

Sunteți invitați la acest spectacol caritabil, să susțineți cauza noastră spre folosul copiilor nevoiași! Haideți să le oferim o tabără frumoasă! Intrarea liberă!

image
VĂ RUGĂM SĂ VĂ AUTENTIFICAȚI PENTRU A ACȚIONA!
  • Despre
  • Această pagină este dedicată tuturor celor cu suflet mare, care doresc să prețuiască fapta bună și să poarte de grijă acelora care au nevoie de sprijin.
  • Rețele sociale